Anlægsvej 4
7600 Struer
97851148

lørdag 19. august

Bjarne Reuters Kidnapning


14:30

Grusomme Mig 3 - DK tale


14:30

Emoji Filmen - DK tale


14:30

Kvinden fra Brest


16:25

Annabelle 2: Skabelsen


16:30A

Girls' Night Out


16:30

The Big Sick


18:35

The Dark Tower


19:00

Dunkirk


19:00

Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


  lørdag 19. august

  1t 21min

  Anbefalet over 7 år

  Bjarne Reuters Kidnapning

  14:30
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  KIDNAPNING er en hæsblæsende nyfortolkning af Bjarne Reuters første bog i den populære Bertram serie – eller sagt på dansk: Olsen Banden og Blinkende Lygter for hele familien.

  Historien handler om Bertrams familie, der af deres småkriminelle Onkel Georg, bliver hvirvlet ind i et kidnapningsforsøg af en rigmandsdreng, men tingene går ikke som planlagt.

  Bjarne Reuters KIDNAPNING som bog var en spontan succes, da den udkom. Til forskel fra de traditionelle danske familiefilm er hovedkarakterer i KIDNAPNING forbryderne og de lever på samfundets bund. På trods af det elsker vi dem og holder med dem. Det er ikke er set siden Olsen Banden, og Bertram bøgerne er også blevet sammenlignet med de populære Olsen Bande film. Som lillebror Bertram siger: ”Hvem siger at forbrydelse ikke betaler sig”? Det bliver med garanti en vild sommer fra den 13. juli.
  Biografpremiere: Torsdag 13. juli
  Instruktion: Frederik Meldal Nørgaard
  Skuespillere: Brian Lykke, Samuel Hallas, Luca Coker, Winni Pedersen, Anders Brink Madsen
  Spilletid: 01:21
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 30min

  Tilladt for alle

  Grusomme Mig 3 - DK tale

  14:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Gru mister sit arbejde, men finder en bror! Netop som alt synes at gå godt for Gru, hans nye kone Lucy og de tre adopterede piger Margo, Edith og Agnes, ramler det hele.

  De bliver snydt af en ny superskurk ved navn Balthazar Bratt, og den fiasko fører til deres fyring som hemmelig agenter. Grus Minions glæder sig, for de håber, at Gru vil genoptage sin kriminelle karriere. Da han holder sig til loven og familien, vælger de gule Minions at gå deres egne veje – hvilket fører direkte i fængsel.

  Midt i ulykken får Gru imidlertid besked om, at han har en tvillingebror, som – uden hans vidende – er vokset op hos deres far i Freedonia. Glæden over at finde sin forvundne bror bliver dog blandet med en vis misundelse, for Dru er i modsætning til Gru charmerende, rig og har en flot gylden manke. Søskendejalousien må dog vige, da Dru afslører, at han ville ønske, at han var et ondt geni som Gru … og kunne de ikke blive et godt par? Bare for et sidste stort kup? Gru lader sig friste for familieskabets skyld. Og for at få skovlen under Balthazar Bratt.
  Biografpremiere: Torsdag 29. juni
  Instruktion: Kyle Balda, Pierre Coffin
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Tilladt for alle

  1t 30min

  Anbefalet over 7 år

  Emoji Filmen - DK tale

  14:30
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Emoji Filmen” tager os med dybt ind i en helt ny og hemmelig verden inden i din smartphone.

  Skjult inden i mobilen ligger SMSkilstrup, en sydende storby, hvor alle dine yndlings emojis bor og arbejder. I denne skjulte verden har de mange emojis kun et ansigtsudtryk med undtagelse af Gene (T.J. Miller/ Ruben Søltoft), en sprudlende emoji, der er ved at revne af begejstring over sine mange overstrømmende udtryk. Men da en funktionsfejl en pludselig en dag truer mobilen – og dermed alle emojiernes liv – samler Gene sine to bedste venner, den praktisk anlagte Hi-5 (James Corden/ Esben Dalgaard Andersen) og den berygtede kodebryder emoji, Jailbreak (Anna Faris/Cecilie Stenspil) for at stoppe den truende katastrofe.

  Sammen begiver de tre venner sig på et episk app’entyr gennem mobilens mange skjulte passager for at redde deres verden, inden den bliver slettet for altid …
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Tony Leondis
  Skuespillere:
  Spilletid: 01:30
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  2t 08min

  Tilladt over 11 år

  Kvinden fra Brest

  16:25
  Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Sidse Babett Knudsen spiller hovedrollen som lægen, Irène Frachon, der er ansat på Universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager at en populær slankepille indeholder et stof, der forårsager hjertestop. Irènes tese om en sammenhæng mellem pillerne og flere dødstilfælde møder massiv mistro fra sundhedsmyndighederne og den profithungrende medicinalindustri og hun må kæmpe både fagligt og personligt for at få sandheden frem.

  Filmen bygger på den virkelige historie fra 2010, hvor afsløringen af medikamentet Mediators dødelige effekt, endte med at blive én af de største sundhedsskandaler i Frankrigs historie med over 500 dødsfald. Som Frankrigs svar på Erin Brockovich gik Irène Frachon ene kvinde i front mod magteliten og ses i dag som lidt af en national heltinde og forbillede.

  Sidse Babett Knudsen er ved at opbygge en solid international karriere med store roller i blandt andet ”Inferno” og ”Westworld”. Hun er uddannet i Frankrig og mester sproget til perfektion, som man kunne se det i sidste års ”Hermelinen” (L’hermine), som hun vandt en César for.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Emmanuelle Bercot
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Benoît Magimel, Charlotte Laemmel, Isabelle de Hertogh, Lara Neumann
  Spilletid: 02:08
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 49min

  Tilladt over 15 år

  Annabelle 2: Skabelsen

  16:30
  Sal 3
  21:10
  A - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  I ”Annabelle 2: Skabelsen” inviterer en dukkemager og hans kone, flere år efter deres datters tragiske død, en nonne og flere af pigerne fra et lukket børnehjem ind i deres hjem. Men inden længe er de alle jagtet af dukkemagerens besatte skabning, Annabelle.
  Biografpremiere: Torsdag 10. august
  Instruktion: David F. Sandberg
  Skuespillere: Miranda Otto, Stephanie Sigman, Alicia Vela-Bailey, Javier Botet, Anthony LaPaglia
  Spilletid: 01:49
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  1t 37min

  Ikke vurderet

  Girls' Night Out

  16:30
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  I GIRLS' NIGHT OUT mødes fem tidligere college veninder efter 10 år til en festlig polteraften weekend i Miami.

  Under festlighederne vælter de festens højdepunkt - en mandlig stripper - omkuld med døden til følge.

  Midt i al vanviddet med at finde ud af hvad de nu stiller op med den døde stripper og konsekvenserne af de, ender deres aften med at bringe dem endnu tættere sammen end de tidligere har været. Medv: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz og Paul W. Downs. GIRLS' NIGHT OUT er instrueret af Lucia Aniello.
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Lucia Aniello
  Skuespillere: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Demi Moore, Colton Haynes
  Spilletid: 01:37
  Censur: Ikke vurderet

  1t 59min

  Anbefalet over 7 år

  The Big Sick

  18:35
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Det slår gnister, da Kumail møder Emily efter et standup show og det der egentlig skulle have været et engangsknald viser sig at være den ægte vare. Kumails pakistanske familie har dog andre planer for sønnens fremtidige giftermål.

  Da Emily bliver ramt af en mystisk sygdom og indlagt på hospitalet, må Kumail håndtere mødet med hendes forældre, der bestemt ikke ser ham som den perfekte svigersøn. Totalt akavet og med alle odds mod sig kaster Kumail sig ind i kampen for at redde Emily og vinde forældrenes hjerter.
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Michael Showalter
  Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher
  Spilletid: 01:59
  Censur: Frarådes for børn under 7 år

  1t 35min

  Tilladt over 11 år

  The Dark Tower

  19:00
  A - Sal 1
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  A
  Der er andre verdener end disse.... Stephen Kings ”The Dark Tower”, som er den episke serie af fantasy-romaner skrevet af en verdens mest berømte forfattere, er nu snart biografaktuel.

  Den sidste ridderkriger, Roland Deschain (Idris Elba), er blevet låst fast i et evigt slag mod Walter O'Dim, også kendt som Den Sorte Ridder (Matthew McConaughey).

  Deschain er fast besluttet på at forhindre ham i at vælte det mørke tårn, som holder Universet sammen. Med verdens skæbne på spil står godt og ondt overfor at kollidere i den ultimative kamp, da kun Roland kan forsvare tårnet mod Manden i Sort
  Biografpremiere: Torsdag 17. august
  Instruktion: Nikolaj Arcel
  Skuespillere: Idris Elba, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Abbey Lee, Jackie Earle Haley
  Spilletid: 01:35
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 47min

  Tilladt over 15 år

  Dunkirk

  19:00
  Sal 3
  21:15
  Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  26. maj 1940 omringes hundredtusinder af britiske og allierede tropper af fjendtlige styrker. De er fanget på en strand med ryggen mod havet og situationen bliver hurtigt desperat, da fjenden begynder at angribe fra alle sider.

  Historien udfolder sig til lands, til vands og i luften. RAF Spitfire jagerfly angriber utrætteligt de fjendtlige jagere, i et desperat forsøg på at beskytte de hundredtusindvis af forsvarsløse soldater på stranden. Samtidig påbegynder hundredvis af småbåde, bemandet af både soldater og civile, en desperat redningsaktion for at redde så mange som muligt af deres soldater.

  Det bliver en desperat kamp mod tiden, der på alle måder er ved at rinde ud...
  Biografpremiere: Torsdag 20. juli
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance, Harry Styles, Kenneth Branagh
  Spilletid: 01:47
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  2t 17min

  Tilladt over 11 år

  Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D

  21:00
  Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  Med rødder i den klassiske graphic novel-serie, Valerian og Laureline/Linda og Valentin tager den visionære manuskriptforfatter/instruktør Luc Besson fat i dette ikoniske kildemateriale og forvandler det til en moderne, unik og episk science-fiction filmsaga.

  Valerian og Laureline er rumtids-agenter for den jordiske organisation Rumtidstjenesten og har til opgave at opretholde orden i hele universet. Valerian har mere i tankerne end bare end et professionelt forhold Laureline, og efterstræber hende åbenlyst med et ønske om at indlede et forhold.

  Men hans lidt for lemfældige omgang med kvinder, stemmer ikke overens med hendes mere traditionelle syn på kærlighed, og får Laureline til igen og og igen at afvise ham.

  På ordre fra Commander udsendes Laureline og Valerian på en mission til den betagende intergalaktiske by Alpha, som er et stadigt voksende metropol bestående af tusindvis af forskellige arter fra alle fire hjørner af universet.

  Alphas sytten millioner indbyggere har over tid konvergeret og lært sig at forene deres talenter, teknologi og ressourcer til gavn for alle. Desværre er det ikke alle på Alpha, der deler denne holdning i samme grad – usynlige, stærke kræfter arbejder på at bringe vores race i stor fare.
  Biografpremiere: Torsdag 3. august
  Instruktion: Luc Besson
  Skuespillere: Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Rutger Hauer, Clive Owen
  Spilletid: 02:17
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  søndag 20. august

  Bjarne Reuters Kidnapning


  Grusomme Mig 3 - DK tale


  Emoji Filmen - DK tale


  Kvinden fra Brest


  Annabelle 2: Skabelsen


  A

  Girls' Night Out


  The Big Sick


  The Dark Tower


  A

  Dunkirk


  Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


   mandag 21. august

   Kvinden fra Brest


   Girls' Night Out


   Annabelle 2: Skabelsen


   A

   The Big Sick


   The Dark Tower


   7

   Dunkirk


   Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


    tirsdag 22. august

    Kvinden fra Brest


    Girls' Night Out


    Annabelle 2: Skabelsen


    A

    The Big Sick


    The Dark Tower


    A

    Dunkirk


    Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


     onsdag 23. august

     Kvinden fra Brest


     Girls' Night Out


     Annabelle 2: Skabelsen


     A

     The Big Sick


     The Dark Tower


     A

     Dunkirk


     Valerian and the City of a Thousand Planets - 3D


      torsdag 24. august

      Valerian and the City of a Thousand Planets


      The Dark Tower


      A

      Annabelle 2: Skabelsen


      A

      The Big Sick


      American Made


      Dunkirk


       fredag 25. august

       Valerian and the City of a Thousand Planets


       The Dark Tower


       A

       Annabelle 2: Skabelsen


       A

       The Big Sick


       American Made


       Dunkirk


        lørdag 26. august

        Biler 3 - DK tale - 3D


        F

        Grusomme Mig 3 - DK tale


        Emoji Filmen - DK tale


        Valerian and the City of a Thousand Planets


        Annabelle 2: Skabelsen


        A

        The Dark Tower


        A

        The Big Sick


        American Made


        Dunkirk


         søndag 27. august

         Vivegam (tamilsk film)


         Grand Prix Belgien


         F

         Biler 3 - DK tale


         F

         Grusomme Mig 3 - DK tale


         Annabelle 2: Skabelsen


         A

         Emoji Filmen - DK tale


         The Big Sick


         American Made


         Dunkirk


         The Dark Tower


         A

          mandag 28. august

          Valerian and the City of a Thousand Planets


          The Dark Tower


          A

          Annabelle 2: Skabelsen


          A

          The Big Sick


          American Made


          Dunkirk


           tirsdag 29. august

           Valerian and the City of a Thousand Planets


           The Dark Tower


           A

           Annabelle 2: Skabelsen


           A

           The Big Sick


           American Made


           Dunkirk


            onsdag 30. august

            Valerian and the City of a Thousand Planets


            The Dark Tower


            A

            Annabelle 2: Skabelsen


            A

            The Big Sick


            American Made


            Dunkirk


             torsdag 31. august

             Biler 3 - DK tale - 3D


             The Big Sick


             Aldrig mere i morgen


             Biler 3 - DK tale


             The Hitmans Bodyguard


             American Made


             The Dark Tower


              fredag 1. september

              Biler 3 - DK tale - 3D


              The Big Sick


              Aldrig mere i morgen


              Biler 3 - DK tale


              The Hitmans Bodyguard


              American Made


              The Dark Tower


               lørdag 2. september

               Grusomme Mig 3 - DK tale


               Emoji Filmen - DK tale


               Biler 3 - DK tale


               Biler 3 - DK tale - 3D


               The Big Sick


               Aldrig mere i morgen


               The Hitmans Bodyguard


               American Made


               The Dark Tower


                søndag 3. september

                Grand Prix Monza


                F

                Emoji Filmen - DK tale


                Biler 3 - DK tale


                Biler 3 - DK tale - 3D


                The Big Sick


                Aldrig mere i morgen


                The Hitmans Bodyguard


                American Made


                The Dark Tower


                 mandag 4. september

                 Biler 3 - DK tale - 3D


                 The Big Sick


                 Aldrig mere i morgen


                 Biler 3 - DK tale


                 The Hitmans Bodyguard


                 American Made


                 The Dark Tower


                  tirsdag 5. september

                  Biler 3 - DK tale - 3D


                  The Big Sick


                  Aldrig mere i morgen


                  Biler 3 - DK tale


                  The Hitmans Bodyguard


                  American Made


                  The Dark Tower


                   onsdag 6. september

                   The Big Sick


                   Biler 3 - DK tale


                   Aldrig mere i morgen


                   Barndom - DOXBIO


                   The Hitmans Bodyguard


                   American Made


                   The Dark Tower


                    torsdag 7. september

                    Barndom - DOXBIO


                    I

                    Aldrig mere i morgen


                    It


                    A

                     fredag 8. september

                     Barndom - DOXBIO


                     Aldrig mere i morgen


                     It


                     A

                      lørdag 9. september

                      Barndom - DOXBIO


                      Aldrig mere i morgen


                      It


                      A

                       søndag 10. september

                       Biler 3 - DK tale


                       Barndom - DOXBIO


                       Aldrig mere i morgen


                       It


                       A

                        mandag 11. september

                        Barndom - DOXBIO


                        Aldrig mere i morgen


                        It


                        A

                         tirsdag 12. september

                         Barndom - DOXBIO


                         Aldrig mere i morgen


                         It


                         A

                          onsdag 13. september

                          Barndom - DOXBIO


                          Aldrig mere i morgen


                          David Gilmour - Live At Pompeii


                          It


                           søndag 17. september

                           Grand Prix Singapore


                           F

                            søndag 1. oktober

                            Grand Prix Malajsia


                            F

                             søndag 8. oktober

                             Grand Prix Suzuka


                             F

                              søndag 22. oktober

                              Grand Prix USA


                              F

                               søndag 29. oktober

                               Grand Prix Mexico City


                               F