Anlægsvej 4
7600 Struer
97851148

SeniorBio

SeniorBio kommer igen til efteråret 2016.

Hvis du gerne vil have et specielt nyhedsmail om SeniorBio, så kan du skrive dit navn og emailadresse. Så vil du hver måned få besked om, hvilken film vi har valgt.
 

 
E-mail:    
 
Mobil:    
 
 

fredag 27. oktober

Darling


S

Lady Macbeth


S

  fredag 27. oktober

  1t 41min

  Tilladt over 11 år

  Darling

  14:30
  S - Sal 3
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Den verdensberømte danske balletstjerne Darling og hendes mand, koreografen Frans, vender under stor bevågenhed for første gang i årevis tilbage til København, hvor de sammen skal opføre klassikeren 'Giselle' på Det Kongelige Teater.

  Men på en af de første prøvedage indtræffer katastrofen: Darling falder om med smerter, hoften er slidt op. Balletkarrieren er færdig. Frans må arbejde videre med en anden.

  Sønderknust forsøger Darling at redde sin plads i verden ved at holde sig tæt på sin kunst og sin mand. Hun begynder at træne sin unge afløser Polly op til rollen som Giselle. Men i takt med, at Polly begynder at folde sig ud som Giselle, begynder Darlings liv at smuldre.
  Biografpremiere: Torsdag 19. oktober
  Instruktion: Birgitte Stærmose
  Skuespillere: Danica Curcic, Gustaf Skarsgård, Ulrich Thomsen, Astrid Grarup Elbo m.fl.
  Spilletid: 01:41
  Censur: Tilladt for børn over 11 år

  1t 28min

  Tilladt over 15 år

  Lady Macbeth

  14:30
  S - Sal 2
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  S
  Lady Macbeth er en ung kvinde i 1800-tallets England. Hendes far lover hende bort til en midaldrende mand, og hun lander i et kærlighedsløst ægteskab, hvor lykken ikke lader sig opsøge.

  Da hun indleder en affære med en af mandens ansatte, tændes hendes livgnist og snart løber lidenskaberne af med hende i en sådan grad, at den hurtigt kommer ud af kontrol.

  William Oldroyds victorianske drama har - trods titlen - intet med Shakespeare at gøre.

  Filmen, som bygger på en roman af den russiske forfatter Nikolai Leskovs roman, havde verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto, hvor det ikke mindst var Florence Pugh sensationelle gennembrud i titelrollen, som trak superlativer i pressen. En stjerne er født.
  Biografpremiere: Torsdag 26. oktober
  Instruktion: William Oldroyd
  Skuespillere: Florence Pugh, Christopher Fairbank, Cosmo Jarvis, Bill Fellows, Naomi Ackie
  Spilletid: 01:28
  Censur: Tilladt for børn over 15 år