Få en tryg biografoplevelse

I Apollon følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så I trygt og sikkert kan gå i biografen igen. Det medfører bl.a. at du skal bære mundbind og fremvise coronapas. Her kan du læse mere om alle vores corona-tiltag.

CORONAPAS
Ved ankomst til biografen skal du fremvise et gyldigt coronapas. Et gyldigt coronapas skal dokumentere en af følgende kriterier:

  • En negativ Covid-19 test der er taget indenfor 72 timer (PCR- eller Lyntest)
  • Et bevis for et færdigt vaccinationsforløb mod Covid-19
  • Et bevis for tidligere Covid-19 smitte: Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 6 måneder gammel regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget. 

Undtagelser af Coronapas

  • Børn under 15 år
  • Personer der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en COVID-19 test
  • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19 test

MUNDBIND
Du skal bære mundbind eller visir, når du bevæger dig rundt i vores foyer og gangarealer, men ikke når du sidder i biografsædet og ser film - så du kan stadig nyde popcorn, sodavand og ikke mindst film uden mundbind. Forlader du din plads, skal du huske at tage mundbindet på igen! Børn under 12 år er undtaget fra kravet om mundbind, så behøver derfor ikke at bære mundbind.

Vi respekterer også sundhedsstyrelsens regler for undtagelse af mundbind. Vi vil dog anbefale, at du bærer et 'fritaget' badge, så det ikke skaber forviring.
 

BILLETTER
Som retningslinjerne foreskriver, kører vi med begrænset kapacitet i salene, og derudover har vi valgt at vise filmene i forskudt program, så man møder så få mennesker som muligt på vej ind og ud af visningerne.

Vær opmærksom på at billetsystemet automatisk spærrer et tomt sæde på hver side af dit billetkøb – hvad enten du kun køber en enkelt billet til dig selv eller du køber til dig og dine nærmeste (I må nemlig godt sidde ved siden af hinanden, hvis I er kærester, familie eller anden vis allerede har nær kontakt). Hvis I er flere, men skal have et sæde mellem jer, købes billetterne enkeltvis.

SYGDOM
Tag ikke i biografen, hvis du har symptoner på COVID-19 (feber, hoste eller vejrtræknings- problemer). Vi refunderer selvfølgelig din billet - kontakt blot vores billetsalg på telefon 97851148, før forestillingen starter.